Inspiration Speglar!

Här kommer lite inspiration till inredning med speglar! Att hitta tavlor är svårt, speciellt att hitta snygga tavlor som inte ser billiga ut men som är det..;) Därför har jag börjat se leta efter speglar istället: Speglar förstorar, ger lyx-känsla och i en stor, vacker ram kan en spegel bli mittpunkten i rummet!

Sköna Hems hemsida hittade jag några riktigt snygga bilder. Se nedan hur speglarna matchas med lyxiga, romantiska, färgglada och mysiga stilar!

Liknande speglar som i reportaget kan du till exempel hitta hos Tabbouli house. Där har jag köpt den fantastiskt snygga spegeln Diamant som sitter hemma i hallen.

Inspiration speglar

 

spegel

Foto: Martin Cederblad

Orange, silver och svart matchas snyggt på här! Bilden är från Sköna hems artikel ”Klart kosmopoliskt” och visar ett underbart snyggt hem, gillar speciellt sovrummet i lila och flickans rosa dröm-barnrum!

Antik byrå köptes från Paris. Spegeln är från en fransk antikmarknad. Paris. Den gamla indonesiska skuggfiguren från Bali. De antika matsalsstolarna köptes i Paris och kläddes i svartvitrandigt tyg från Manuel Canovas.

 

 

 

 

 

 

spegel badrum

Foto: Jenny Brandt

 

Handfat ur Philippe Starcks X-serie. Golv och spegel, hemfraktade från Bali. Badkar från Svedbergs. Lampor från Ikea. Korgar från Afroart. Badrummet är från Sköna hems artikel: ”Stilsäkert hemma hos stylisten Jennifer Jansch”.

Det här badrummet gillar jag: Snyggt badkar, romantisk spegel och coolt golv. Om jag ska vara petig så är förvaringen för dålig för att det ska fungera i vardagen och jag är lite tveksam till att blanda korgarna med spegelns stil, men som helhet- snyggt!

 

 

 

 

 

 

Länkar Inspiration  speglar:

Speglar i Walk in closet, Inreda med speglar, Läs mer om inredning: Inredningsbloggar

Hoppas du fick lite inspiration till inredning med speglar!