Inspiration: Mitt vardagsrum!

inspiration vardagsrumProjekt vardagsrum 

Välkomna till mig! Jag flyttade i somras in i min drömlägenhet men har haft svårt att bestämma  mig hur jag ska inreda. Jag började med bara ett matbord och en säng, allt annat bytte jag ut: Ny soffa, tv bänk, soffbord, matsalsbord osv. Eftersom jag ville ha möjlighet att byta färg på soffa blev det soffan Kivik från Ikea, billig o skön! Problemet är bara att jag knappt vågar sitta i den då den är vit..:) Jag funderar på att byta klädsel.., tar gärna emot förslag!

Det känns idag för vitt i mitt vardagsrum, ska sätta upp mer på väggarna och leta efter en matta!

 

 

inspiration kuddarinspiration soffbordinspiration

 

 

 

 

Snygga gardiner till vardagsrummet: Tiffany!

Hos Tiffany kan du beställa tyger och få dem uppsydda (själva butiken finns på drottninggatan stockholm men de har just startat webbbutik). Det är inte så dyrt som man kan tro: Jag råkade hitta ett väldigt billigt tunt blått tyg där, som de sen sydde upp för 290 kr/längd (ofodrad), blev jättebra, syns på bilden ovan. Jag har satt den blå gardinen bredvid en svart gardin från Tabbouli house i liknande modell, lite roligare att göra så än den vanliga varianten med en längd på varje sida.. Övriga detaljer på bilden: kuddar från Mimou, Mio, mönstrad kudde Ceannis Åhlens.

Länkar Vardagsrum

Mer inspiration vardagsrum,  Inspiration sovrum

Fler bilder kommer när jag är färdig med rummet, ha det så bra så länge och hoppas du fick lite inspiration till ditt vardagsrum!