Inredning Gardiner Tiffany!

Inredning sbutiken Tiffany på Drottninggatan (Stockholm) stänger! Så himla tråkigt tycker jag! Tiffany är den första inredningsbutik jag fastnade för. Jag kommer ihåg när jag var kanske 14 år och kom in där och såg alla vackra tyger och inredningsassecoarer (Då fanns det mer inredning och butiken var i bara ett plan). Jag hittade vid första besöket ett jättefint vitt sidentyg med rutmönster som jag köpte och sydde kuddar av. Jag har sedan dess gått in i butiken regelbundet och fått inspiration av alla vackra sidentyger i fantastiska färger. Mina fina blå gardiner i vardagsrummet fick jag hjälp av Tiffany att sy upp, blev superbra! Personalen på Tiffany har alltid varit så hjälpsamma och trevliga!

Jag var inne i butiken häromdagen och hittade de här fantastiska orange sidengardinerna som skimrar lite i guld.  Bara en liten del av butiken finns kvar idag och är där några veckor till. Det finns fortfarande en del kvar av de vackra sidengardinerna till bra rea pris så nu är det sista chansen!

inredning orangeinredning orange

 

 

 

 

 

 

Projekt Inredning Matrum: Orange- Guld- Mörkbrunt

Jag har varit lite tveksam till hur jag skulle inreda mitt matrum. Det har bara varit vitt än så länge, men jag har tänkt att jag ville ha in orange i någon kombination. Nu har jag bestämt mig för att inreda i en kombination av orange, guld och lite mörka detaljer, kanske på tavlor eller mörka speglar eventuellt..Vad tror ni om det?:) Jag älskar de här gardinerna och det gav mycket energi till lägenheten att få in lite orange. För att balansera så ska jag nu satsa på mer jordiga och lugna inslag till rummet (feng shui). Det är iof inget rum jag vistas i varje dag så sådana saker spelar inte så jättestor roll då.

Inredning:

Inspiration Sovrum, Orange inredning

Tack Tiffany för den här tiden, kommer sakna er och er fantastiska inredning!