Inspiration till vardagsrummet!

Här kommer lite inspiration till vardagsrummet!

inspiration vardagsrum

 

Jag är just nu inne på strama linjer, natur och varma färger i inredningen. Vad kan man lägga till denna inredning för att piffa till lite ytterligare då? Spana in inspirationsbilder nedan för att få inspiration till inredningstrenderna 2013!

 

 

Inspiration vardagsrum 2013:

Inredningsinspiration vardagsrummet

Vårens inredningstrender har inspiration från Natur, innehåller spännande material och klassisk svensk trären design. Se gärna dansk inredning som en bas och lägg till lite mer lyxig och modern känsla, samt färger så har du stilen!

Gör så här:

1. Börja med att rensa bland din inredning i vardagsrummet så du bara har kvar de möbler och inredningsdetaljer som du gillar mest. Då ser också bättre rummets möjligheter och vilka träslag och färger som passar in i inredningen.

2. Välj gärna en inspirationsbild  att utgå ifrån vad gäller färger, stil och/eller material. Tänk efter vilken känsla du är ute efter i din inredning och hur du kan föra över den känslan till ditt rum. Titta på inspirationsbilder och välj gärna ut en bild att utgå i från när du ska inreda och försök fånga känsla, material och färger från din bild.

3. Välj gärna ett träslag i inredningen eftersom det annars kan bli ett lite splittrat intryck om du blandar för mycket mellan olika basfärger. Bestäm vilken bas inredning du ska ha i rummet och fundera över vilket träslag och färger som passar ihop med denna inredning.

4. Välj färger som du gillar i inredningen och försök att hålla dig borta från alltför mycket mörka färger i samma rum eftersom det kan bli lite för dystert i inredningen. Försök gärna skapa olika små ”oaser” hemma för olika tillfällen: I matrummet kan du till exempel välja lite festligare färger medan du i sovrumsinredningen troligen mår bättre av lite lugnare färger.

Var med och tävla om industriell inredning– stor vinstchans!

Här får du inspiration till inredning i industriell inredningsstil.

Läs på inredningsbloggen Cosy style  hur du kan inreda ditt sovrum i aprikost!

Hoppas du fick inspiration till vardagsrummet!