Lantligt franskt hemma

Jag hittade en så väldigt snygg fransk lantlig lägenhet som jag bara måste visa upp- visst blir det snyggt när man mixar svart och vitt på det här sättet: avskalat, lantligt och med lite lyx detaljer i form av kristallkrona.

lantlig

Jag gillar verkligen hallen med den snygga spegeln. De verkade gilla den spegeln själva eftersom de har en lite mindre variant på öppna spisen. Bordet i vardagsrummet var inte riktigt min stil men väldigt snyggt ändå. Sovrummet var lite tråkigt men det fick komma med ändå här. Bilder från: Lise and Kristian Septimius Krogh via Fri

 

 

 

 

 

hall lantligvardagsrum lantligsovrum lantlig

 

 

 

 

kök lantligkök lantligkök inspiration

 

 

 

 

Jag älskar deras svart vita kök! Visst är det fint?De svarta detaljerna blir så framträdandet till allt det vita.

Lantligt hemma

Den lägenhet som visas ovan är supersnygg men känns lite för uppstylad tycker jag. Var är färgerna och livet? Det är en väldigt snygg bas med svart vitt, men glöm inte att man måste få en skön känsla också och vi behöver färg i vårt liv!

Hur inreder du lantligt hemma då?

Det finns många olika stilar inom lantlig inredning:

Lantlig inredning/country style har varit stort under ett antal år. Den populära inredningsstilen har mattats ner en aning men är fortfarande populär hemma hos många. Country style är en romantisk, mysig, vacker och trygg stil.

Vit lantlig inredning består av allt ifrån små, vita möbler, ibland med målade mönster, allting i vitt, därav namnet vit lantlig inredning.

Shabby chic:  Möblerna har lite sliten yta och en lite bohemisk känsla. Bleka färger på textilier men annars mycket vitt i inredningen!

Brocante chic: Till lantlig inredning passar också stilen brocante chic (brocante betyder loppmarknad) som blandar rustik inredning med sötare detaljer:  Möbler i metall och trä med väderbiten yta blandas med ljusa pasteller.

Läs mer om lantlig inredning

Lantlig inredning, Inredningsbloggar lantligt, Nya inredningsbutiken

Hoppas du fick lite inspiration och tips till att inreda lantligt hemma!