Inredning Kuddar

Jag gick förbi inredningsbutiken Cazami idag och inspirerades av alla härliga höstfärger, vackra kuddar och andra inredningsdetaljer!

inspiration inredning

Jag fastnade speciellt för den vackra missoni- inspirerade pläden som ni kan se nedan! På Cazami finns originella kuddar i alla möjliga vackra färger och modeller, svårt för mig att gå in där som älskar kuddar, men- tyvvär har jag kuddstopp o får nog nöja mig med att titta…

Nedan får du lite inspiration från Cazami och lite tips för att inreda med kuddar från mig!

 

 

 

 

inspiration höstpläd missonikuddar

 

 

 

 

 

Nedan lite mer från Inredningsbutiken Cazami, kuddar i massor och snygg orientalisk inredning.

kuddarlyktortyger

 

 

 

 

Inreda med kuddar

Kuddar är en bra inredningsaccessoar för det är enkelt att byta ut färger och förhöjer snabbt myskänslan i rummet. Kuddar passar i fåtöljer, på pallar eller sittkuddar slängda på golvet i en liten hög. Kan tipsa om sidan Inreda- Inredningsbutiken med speciellt utvald inredning som tex kuddar!

Färger kuddar

Men vilka färger ska man välja på kuddarna då? Det beror dels på vilken stil du har hemma:

Har du new england stil hemma så har du kanske mörka möbler och ljus inredning med mycket beige och vitt. Färger som passar in med detta är såklart en smaksak, i new england inredning med en sjö/nautisk stil har man inslag av rött och blått på kuddar och textilier. Personligen tycker jag orange, rosa, blått och lila passar bra in på kuddar tillsammans med new england inredning.

Har du lantlig och romantisk stil hemma gillar du kanske vit inredning och kuddar. Tänk då på att det kan bli lite för kall känsla med allt det vita och kuddar i starka rosa, lila, orange färger blir supersnyggt och ger en modern touch. Gillar du en romantisk känsla så kan du välja ljusa pasteller istället. Ljusgrönt passar tex enligt mig superbra ihop med vit inredning, speciellt i vårens inredning.

Har du inrett orientaliskt hemma så gillar du kanske färger. Orientalisk inredning har ofta mycket textilier och kuddar och gärna i orange, rosa, rött och lila- mina personliga favoritfärger. Orientalisk stil passar enligt mig bra ihop med lite modernare inslag- stilrena kuddar i snygga färger. Undvik gärna alltför blänkande kuddar som kan ge en alltför dominerande känsla tillsammans med orientaliska möbler.

Rustik inredning innebär ofta mycket detaljer i mörkt trä och järn och accessoarer och kuddar i färger som dovt blått, rött och beige. Varför inte blanda in varma accessoarer med det hårda och rustika- som knallrosa, varmt orange eller lila? Här får tips till rustik inredning.

Inredning kuddar

Köpa kuddar, sovruminspiration, färger rosa, brunt, kuddar på nätet

Hoppas du fick lite inspiration av Cazamis vackra kuddar och inredning!