Inspiration till ditt sovrum!

Jag sitter framför Pinterest och kollar inspiration till sovrummet, här kommer de bästa bilderna! Jag älskar det första sovrummet med de här tapeterna och matchande sängbord och sänglakan! Romantiskt med ”gardiner” på sängen, eller vad man nu kallar det:)

sovrum inspiration

Det här rummet känns verkligen vårigt, får en att längta till våren..men men dröjer ju tyvvär lite till dess:S

Den här tiden på året tycker jag att man kan lägga ner lite extra energi på att göra det mysigt hemma, en fattig tid på året efter julen och det är kallt och mörkt ute..perfekt för myskvällar hemma alltså, så fixa myshörnan hemma nu idag är ett tips från mig!

Nedan lite tips till hur du fixar mys i sovrummet!

 

 

Mys till sovrummet:

Så här får du ett mysigt sovrum:

– Börja med att rensa bort allt som inte ska vara i ditt sovrum för att framhäva de saker du vill ska synas, istället för tidningshögar och liknande! Det blir då lättare att se rummets möjligheter och vad du kan lägga till för att förhöja mysfaktorn i rummet.

– Genom att ha en diskret bas så kan du lätt byta ut gardiner, kuddar och liknande. Vilken färg vill du ha i rummet och vilka färger passar till dina basfärger och möbler? Om du har mörka golv så kanse vita möbler kan vara bra för att ljusa upp.Om du vill ha mörka möbler så ska du kanske försöka använda lite ljusare textilier så det inte blir för mörkt.

– Satsa på mjuka textilier och massor med kuddar och filtar! Ha många kuddar i sängen och släng gärna en fuskpäls pläd över fotänden.
–  Ljuset är viktigt när du inreder ditt sovrum. Bordslampor med dimmer ger bra myskänsla. Satsa mer på mindre ljuskällor än på takbelysning. Ställ gärna flera ljuskällor bredvid varandra, det blir ett mer dramatiskt intryck än att sprida ut dem i inrednigen. Levande ljus och lyktor ger mysig stämning!

Mer inspiration till sovrummet:

sovrum

Här är ett sovrum med riktig hotellkänsla! Jag gillar verkligen väggfärgen mot den vita sängen och blir snyggt med svarta detaljer! Stilen på sängen känns lite ”amerikansk” och inte så modern men väldigt fint!!

 

 

 

 

 

Ett riktigt vårigt sovrum igen med sänggavel och sängkappa i orange och svarta detaljer i rummet- snygg färgmatchning!

 

 

 

 

 

 

För mer inspiration till sovrummet kan du kolla in Sovrumsinspiration, Mitt sovrum, Mysigt stilrent sovrum inredning och inspiration