Inspiration De snyggaste hemmakontoren!

Här kommer lite inspiration till de snyggaste hemmakontoren från Pinterest och Elle Decor!

hemmakontor

Jag har till detta år- 2013 lovat mig själv att jag ska få lite mer ordning här hemma: jag ska avsluta påbörjade inredningsprojekt, sätta upp tavlor och sy klädsel på fåtöljen. Dessutom ska jag fixa stenkoll på alla viktiga papper osv som jag idag slarvar med och alltid får springa runt och leta efter. Detta år blir det annat kan jag lova!:)

Kolla in de här snygga hemmakontoren: Inredning i svart vitt, lyxigt och snygga tapeter: Maskulint med raka linjer men ändå lite glamour, denna inredning får jag inspiration av!

 

 

 

inredalyx hemhemma kontr

 

 

 

 

 

Hemmakontor: maskulint och glamour?

Kan man verkligen matcha den nya maskulina inredningsvågen med drag av glamour? Ja- kolla bara in bilderna ovan: Till vänster: Mörka färger och raka linjer förutom på stolen, snyggt och mysigt. I mitten lite mer feminint med glasskiva och lyxig lampfot. Detta är supersnyggt! Till höger cool matta i (fejk. förmodar jag) zebramatta, enkelt snyggt skrivbord och lila väggar.

Inspiration: matcha maskulint med glamoröst

Raka linjer på möbler blir jättefint på exempelvis soffor, bord och fåtöljer. Detta vill jag ha nu hemma hos mig. Diskreta och raka tavlor och ramar utan krusiduller känns också fräscht och snyggt nu. Att lägga till glamouren med speglar med raka silverramar, silverljusstakar och orkidéer blir snyggt, om än kanske lite tråkigt. Jag vill blanda in lite udda inredningsdetaljer hemma i vår, som exempelvis snygga ljusstaken Distortion från Inreda.

Färgmässigt blir det jättefint att börja den maskulina basen i inredningen med blågrått. Till detta blir det supersnyggt med vitt, silver och ljusrosa exempelvis. Tycker man att det blir för maskulint med blågrått kanske röda färger passar bättre i inredningen.

Och så några romantiska hemmakontor…

Jag gillar speciellt det till vänster i guld, beige och med svart detalj. Denna inredningsbild gillar jag, vilken inspiration! Även om stolen inte är så rolig så gör det inget när helhetsintrycket så där bra. I mitten och till höger romantiskt i vitt, pasteller och lite krusiduller, vackert och tidlöst.

inreda guldinreda kontorvitt kontor

 

 

 

inreda

 

 

Mer inspiration sovrumsinredning.