Hem inspiration från Hemnet

hem

Jag har kollat runt lite på hemnet och hittade det här mysiga hemmet i sekelskiftestil med stora fönster, charmiga vrår och snygga sekelskiftedetaljer. Huset ligger i gamla enskede.  De som säljer huset har inrett det smakfullt och i jordiga färger som beige, brunt och vitt! Nedan mer inspiration och tips inför husköp!

 

 

 

 

vardagsrumvardagsrumsovrum

 

 

 

 

 

Vardagsrummet är inrett ljust men med en fantastiskt snygg modern matta i lite missoni-lik stil: Så snyggt! Personligen skulle jag vilja ha gardiner för mer myskänsla. Kolla in de snygga vitlaserade golven och öppna spisen, vilken dröm..

 

kökkökkök

 

 

 

 

Kök i sekelskifte stil är min favorit bland kök, speciellt snyggt är det som är inne just nu med lite inslag av rustik industri- stil, som den här kökslampan till exempel. När inredningen är så vit i övrigt kan det bli snyggt med mörka stolar till ett vitt matbord.

Ja, visst blir man sugen på att köpa hus när man ser det här charmiga hemmet? Om du letar hus kan du kolla in de här tipsen inför ditt husköp:

Tips vid husköp

– Titta på många hus för att bestämma dig för vilken typ av hus du vill ha. Vad är viktigt och vad är mindre viktigt: Kommunikationer, stil på huset, ska det ligga nära bra promenadvägar osv? Hur mycket renovering är du beredd att göra och har tid med?

– Förbered dig noga innan du slår till och ha koll på husmarknaden så du är redo att göra en snabb affär när du hittar ditt drömhus!

– Är huspriset rimligt? Är det enligt marknadsvärdet?
– Prenumerera via Hemnet eller Bovision på ”nya” hus som läggs ut på nätet. Då kan du se till att vara först, innan annonsen kommer ut i tidningen. De mest attraktiva bostäderna kan ofta säljas innan den kommer ut på marknaden.

– Tänk på att mäklaren vanligen inte har speciellt stor insikt i bostadens skick. De brukar inte göra en besiktning innan visning.Glöm ej besiktningen

– Gå på magkänslan. Vilket är ditt första intryck när du kommer in? Hur känns omgivningarna?

– Häng inte upp dig på låneräntor för mycket. Se dock till att du är förberedd på en eventuell ränteuppgång. Jämför räntor hos olika banker och tänk på att du kan pruta.

Mer inspiration hem:

New england hus

Hoppas du fick inspiration från det snygga hemmet!