Inredning höstnytt!

inredning höstHösten är på ingång och nya trender inom inredningen! Det kommer mycket naturliga influenser, murriga och mysiga färger, rustika inslag och härliga multietniska inslag på textilier. Mysigt eller tråkigt? Jag inspireras lite av alla stilarna men vill blanda in dem där de passar in i min inredning hemma. Man ska nog vara försiktig med att ta in för mycket av det mörka och murriga hem på vintern eftersom vi behöver ljuset ännu mer den här tiden. Ovan och nedan bilder från Eightmood (finns på Mio). Jag gillar verkligen deras inredning med en blandning av glammigt, rustikt, modernt och udda..  Nedan lite mer om de nya trenderna och lite inspiration inför inredningen i höst!

 

 

inredning höstinredning inspirationinredning inspiration

 

 

 

 

Silver och metallic i inredningen

Med Eightmood och på andra ställen kommer nu lite mer glamour in till svensk inredning. Väldigt välkommet tycker jag! Jag har ju innan haft silverljusstakar, silver lampfötter osv. Nu kommer metallic på tyger och möbler. När man inreder med metallic ska man vara lite försiktig med att inte gå överstyr eftersom det lätt kan se plastigt ut. Jag såg igår metallic gardiner på Ica Maxi och de trodde jag först var duschdraperier..killen gillade dem men ja smaken är ju som baken.. Metallic kan blir riktigt snyggt tillsammans med en modern och rustik inredning som på bilderna ovan.

Hemtex inredning i höst

sovrum höstHemtex har tre höstnyheter i sin inredning: Nybyggare, Multikulti och Herrgård. Nybyggare: Det handlar om att man går mer in för det rustika inom den lantliga inredningen och strävar efter enkelhet och strama linjer. Multikulti: Mycket färger och mönster i olika sorter möts och blandas. Herrgård: Harmoniska färger, gärna dimrosa, brunt, grått och bourdeaux används i en mysig blandning av romantik, rustikt och modernt. Bild från Hemtex.

Jag håller på och gör om lite hemma nu, från det lyxiga och ”bling bling” till lite mer naturligt och rustikt, – men inte för mörkt och tråkigt.. Mer om det snart med bilder!

Länkar inredning höst

 Orientalisk inredning i höst, Sovrum Inredning