Walk in closet

Jag har sett några så snygga walk in closets som jag bara måste sätta in här på bloggen.

walk in closet

Jag gillar den här snygga walk in closeten till vänster med glasskiva och matchande lampa med lite metallic känsla. Ja, en sådan walk in closet vore ju inte helt fel men tyvvär så har jag inte plats för detta just nu. Har du plats för och funderar på att bygga eller göra om i din walk in closet? Då kan kolla in tips och mer inspiration nedan!

 

 

 

 

 

walk in closetwalk in closetwalk in closet

 

 

 

 

 

Bilder ovan från: Instyle magazine, Carpettheworld.org och Decorpad. Sällskapet

Stil på walk in closet

New england Walk in closet

walk in closet
Har du new england stil hemma så har du kanske mörka möbler och ljus inredning med mycket beige och vitt. Detta kan blir riktigt snyggt i en walk in closet. Kolla in den här snygga walk in closeten tex från Original house of design.

Färger som passar in med new england stil detta är såklart en smaksak. I new england inredning med en sjö/nautisk stil har man inslag av rött och blått på kuddar och textilier. Personligen så tycker jag bättre om färger som rosa, blått och lila, vilket blir snyggt ihop med en beige, vit och mörkbrun bas.

 

Orientalisk walk in closet

walk in closet

Kanske en orientalisk walk in closet skulle vara något? Den här snygga från New York Window Coverings Delia Shades är supersnygg med bara fönstret i lite orientalisk stil och resten av inredningen i klassisk stil. Man behöver ju inte bara nöja sig med en inredningsstil när man inreder utan det kan bli jättebra att mixa stilar till din egna. Just vitt/klassisk inredningsstil mixar jag gärna med kinesiska möbler och snygga mönstrade inredningsdetaljer.

 

 

Rustik walk in closet

walk in closet

Rustik inredning innebär ofta mycket detaljer i mörkt trä och järn och accessoarer och kuddar i färger som dovt blått, rött och beige. Denna inredningsstil har kommit starkt de senare åren och kan vara snygg i vardagsrum, gärna mixat med lite new englandstil eller klassik inredning.  Kolla in den här walk in closeten i rustik stil från artistic designs for living. Lite udda och  modernt. Snyggt- ja på sitt sätt, även om jag personligen kanske inte tycker att rustikt passar i en walk in closet..vad tycker du?

 

 

Lantlig walk in closet

Har du lantlig och romantisk stil hemma gillar du kanske vit inredning. Kanske du då ska ha en helt vit walk in closet som de ovan? En vit walk in closet ger en snygg och stilren inramning till dina kläder. Lite roligare och supersnyggt blir det med en kristallkrona!

 

Hoppas du fick lite inspiration till en egen walk in closet!