Inredning butik Stockholm

inredning

Inredning: Häromdagen var jag på inredningsbutiken Systrarna Voltaire i Pub huset, Stockholm och hittade mycket snyggt! Har inte hört talas om den butiken så mkt förut men de har en del snygg, originell och rolig inredning faktiskt. Kolla in de här coola lamporna (tror det är lampor iaf:)  Jag kan se dem tillsammans med kalla nyanser i grönt, turkost, lila..och med en mysig stil med mycket kudddar men inte så mycket detaljer som ”krockar” med lampornas stil. Jag hann inte kolla så mycket, skulle på bio sen (såg Cabin in the woods- helt ok skräckis kan jag nämna, bra humor och så men gick lite över gränsen vid vissa scener tycker jag..)

 

 

 

 

inredning krukainredning butikkonstblommor

 

 

 

 

 

Inredning altan, balkong

Jag gillar den ”randiga” krukan ovan, passar bra med liknande romantisk men lite rustik inredning. Den vackra fågelburen passar bra med annan vit inredning men lägg gärna till lite starka färger när du inreder med mycket vitt!

inredning altan

inredning vår

soffa inredning

 

 

 

 

 

Färger, lite bling bling, personliga, kul detaljer och mångsidig inredning kan jag sammanfatta butiken med. Du kan mixa med avskalat, romantiskt, strikt eller mysigt. Kolla in korgar i alla möjliga starka färger, hängfåtöljer, soffor, kuddar, konstväxter, plastmattor till balkongen och mycket mer.

Mer inredning

Inreda altan, Coolt hemmakontor, Inredningsbloggar

Hoppas du fick lite inspiration av den snygga inredningen!