Inredningsbutiker Stockholm:

inredningsbutikMycket händer på inredningsbutiker runt om i Stockholm nu: Många reor och flera butiker är på väg att stängas, här kommer några uppdateringar så du inte missar något!

Lampa från butiken Minh i Vasastan!

 

Utförsäljningar, nedläggningar inredningsbutiker

Jag missade tyvvär att inredningsbutiken Hans Michaels på Östermalm lade ner för några veckor sedan. Jag gillade den butiken, de hade jättefina saker till bra priser, tråkigt att de stängde och att jag dessutom missade en utförsäljning:(

Newport: Stor utförsäljning! Massor med möbler och inredning i new england stil ska bort: bord, divaner, ljusstakar osv. Affären flyttar till NK huset tror jag det var.

Spiti: Har stängt på Sveavägen och öppnat på Norrlandsgatan 13.

Tiffany inredning: Den stora tyg och gardinbutiken på Drottninggatan stänger snart! Så himla tråkigt men du har fortfarande chans att fynda sidengardiner! Se mina orange sidengardiner!

Reor inredningsbutiker

Tabbouli house, Kungsholmen: Stor ombyggnadsrea: De byter ut en stor del av sortimentet: Tar in en del från SIA vilket blir en snygg kontrast mot det mysiga asiatiska i härliga färger.

Minh, From Asia With Love, Vasastan: Rea på lite sittkuddar och annat.

Vasa hem, Vasastan: Har haft rea på lampor, osäker på hur länge de har rean kvar. Jag köpte en jättefin häromdagen silvrig lampfot som ni ser i fönstret.

Här hittar du mer inredning på nätet och inredningsbutiker!