Inspiration lantligt Öland

lantligt hemInspiration lantligt: Jag har varit en tripp ner till Öland igen och den här gången bodde jag i det här fantastiskt vackra torpet. Kolla in trädgården: uteplatserna, detaljerna och blommorna! Få platser i Sverige har så många vackra gamla torp som på Öland och speciellt för dessa är putsade fasader, vackra trädörrar och stentrappa. Jag älskar att man så ofta på Öland har behållit den ursprungliga charmen på stugorna och byggt vidare i den stilen. På den här tomten står det även ett vackert modernare hus som passar perfekt in med resten av trädgården och de vackra trägrindarna som man möts av.

 

 

 

 

 

inspiration lantligtinspiration lantligtinspiration ute

 

 

 

Dörrar och utegrupp har målats i samma härligt lysande blå färg. I den här trädgården blir det inte för pråligt med den här färgen tycker jag eftersom omgivningen är så vacker och lantlig.

Lantlig uteplats

lantligtDet här blomsterarrangemanget med den antika mätaren tycker jag är fantastiskt. Svart och rosa är så snyggt i sig men svart järn och blommor på det här sättet ger en supervacker effekt. Blommorna är en sorts dahlior. Spana in den vackra vita uteplatsen bredvid..

 

 

 

 

 

 

inspiration uteinspiration lantligtinspiration lantligt

 

 

 

Inredning torpet: Nedan sovrum, vacker gammal spis och vacker kökssoffa. Det är den här stilen som passar så bra in i gamla hus: vitt trä i rustika former och gammal charm.

lantligt hemlantligt köklantligt kök

 

 

 

 

Länkar lantligt:

Mitt barndoms torp, altan

Visst får man inspiration av den vackra lantliga stugan och trädgården!