Inspiration Vackra Sovrum!

sovrum inspirationHär kommer en fortsättning på inspiration till sovrummet! Det här coola svart vita sovrummet gillar jag vid första intrycket, men för mig är det för mycket kritvitt för att jag skulle trivas här. Jag skulle byta ut de vita lamporna till några med beige eller svagt rött och blanda upp de kritvita bäddtextilierna med lite färg blandat med det vita.

 

Bilder inspiration sovrum!

Jag gillar alla sovrummen nedan, men inget av dem är perfekt enligt mig: Det grön vita sovrummet ger vårkänslor: mysigt, fräscht, lantligt, gulligt, detsamma för det blommiga sovrummet, lite för gulligt för mig även om de är fantastiskt vackra. Det blommiga sovrummet nedan till vänster är lite udda: lite bohemiskt, mysigt, men lite oroligt. Inte riktigt min stil men jag gillar det ändå på något sätt.. Det vita sovrummet med mörka gardiner och överkast känns lyxigt men inte så modernt med den blandningen av inredning. Det blir lite fel tycker jag med det påslakanet till sängbordet, tillsammans blir helhetsintrycket lite kallt mot det vita. Eller vad tycker ni?

Vägen till ditt dröm sovrum:

Börja med att samla inspiration: Vilken stil vill du ha? Vilka färger passar i ditt sovrum?Ge sängen en lyxigare känsla genom att höja benen och täck sängen med en sängkappa som matchar överkastet. Höj sänggaveln så sängen blir mer dominant i sovrummet. En klädd sänggavel ger en lyxig känsla (men om du är allergisk ska du kanske välja annan gavel). Unna dig vackra och lyxiga textilier i inredningen. De flesta hotell bäddar med satin-lakan, som ger en sval och mjuk känsla som håller i evigheter. Bädda med många kuddar i matchande örngott, ett tjockt överkast och med en mindre filt som ligger ”kastad” över sängens fotände.  Blanda gärna bomull med sammet, siden, ull och fuskpäls. En snygg bänk vid fotänden är mysigt och snyggt!

Länkar Inspiration Sovrum:

Sovrum hemma hos mig, Fler underbara sovrum

Ha det så bra,hoppas ni fick inspiration till sovrummet!