Lyxig inredning: Bling bling

inspiration lyxigtI senaste numret av Allt i hemmet var det en artikel om hur man skapar lite mer lyxig och ”Bling bling” känsla hemma. Jag har alltid gillat inredning i en mysig/avskalad och lyxig stil så det känns roligt att det äntligen kommer ut mer inredning i den här stilen. Min favoritbutik Tabbouli house har alltid haft vackra saker men i år satsar de ännu mer på den lyxiga känslan genom att introducera SIA´s inredning i sitt sortiment, det gillar jag skarpt! Kolla in det här underbara kakfatet med bakelser till exempel! Annars väljer Tabbouli ut väldigt vackra, speglar, ljusstakar, kuddar, ramar och allt möjligt annat i inredningsväg. Kolla in fler bilder nedan!

Lyxig inredning från Tabbouli House:

Ovan ser du bland annat Tabboulis möbler i spegel-glas. Är inte det den ultimata lyx-möbeln? Tänk att sitta vid ett sådant bord och sminka dig.. Men var försiktig bara så du inte går överstyr med bling bling:et även om det är frestande: Lagom är alltid bäst!

Kolla in de snygga speglarna- eftersom det är så svårt att hitta snygga tavlor så inreder jag med lite fler speglar istället: de är vackra, förstorar och ger glamour till vilket rum som helst!

Tabbouli har massor med snygga fejk-växter. Jag sa alltid att jag aldrig skulle köpa en fejk-blomma men nu sitter jag här med tre fejk-orkidéer hemma..det syns faktiskt inte att de är fejk, speciellt inte då jag blandar in dem bland mina riktiga orkidéer.

Lyxig inredning:

Inspiration speglar , Min snygga spegel från Tabbouli, Lyxig walk in closet

Varför inte inreda i lite mer lyxig stil hemma hos dig?