Resa på semestern!

semester resaNu är det semestertider och här kommer lite tips till semestern i Sverige!

Båtluffa Stockholms Skärgård

Att luffa i skärgården är en både billig och spännande semester. Båtluffarkortet räcker i fem dagar och kostar cirka 420 kronor. Det gäller både på Waxholmsbolagets fartyg och Strömmas Cinderellabåtar.

Rabatter!

Med appen Rabble eller Onlinekuponger på din Iphone får du massor med bra erbjudanden på mat, träning och allt möjligt trevligt!

Pontus har  50 % (!) rabatt på all mat under vissa tider. Early birds (var klar innan 19.15) och late birds (vid bordsbokning från kl 22.00) måndag till lördag kan ta del av detta erbjudande.

Hotell på Resan:

Sandhamns Sommarpaket -2 nätter från 1 995 kr per. I priset ingår 2-rätters middag (exkl. dryck) 2 kvällar, del i dubbelrum 2 nätter, frukostbuffé samt fri entré till gym, relaxavdelning och utomhuspool.
STF/HI Vandrarhemmet Finnhamn i skärgården
Dubbel/tvåbäddsrum: från 285:- /person, Tillägg icke medlem 50:-

I Skeppsmyra på Björkö, norra Roslagens gamla skeppsredarebygd, vid sydspetsen av Väddö: Vandrarhem Lyckhem 530 kr/natt

Hotelspecials ger dig rabatt på hotell i hela Sverige!

På RI Stockholm finns VivaVille-kortet som kostar 249 kronor och ger dig rabatter på butiker, restauranger och kulturupplevelser. Det finns även det så kallade Stockholmskortet som ger dig entréer till muséer och attraktioner. Du kan även åka med det på bussar och tunnelbana. Det kostar 395 för ett dygn för en vuxen och 195 kronor för barn.

I Nyköping kan jag tipsa om Blommenhofs Herrgård i sommar! Annars är andra tips: Gimo Herrgård, Öland och Dufweholms Herrgård.

På Rabatterat.nu hittar du rabatter till allt möjligt.

På bloggen Health Style finns massa tips för hur du stressar ner på semstern. Ha en riktigt skön semester nu!/Karro