Inspiration Inredning

Inredningsblogg med inspiration till inredningen!

Rea Inredning till altan

Inredning altan

altanNu är jag nästan färdig med att inreda min balkong/ altan! Jag bytte ut mitt vita bord och plaststolar mot snyggt svart stål som jag hittade på rea: Bord från Mio och stolar från Åhlens: Är så nöjd! Stolarna var lite tunga att kånka på men det var det värt:)

 

altan inredningrosorväxter balkong

 

 

 

 

 

 

Träffade på min vän Anna idag på stan och var och köpte lite fler blommor: nu har jag röd-rosa pelargoner, ros och murgröna i svarta krukor. De här krukorna av svart stål hittade jag på Granit. Jag kanske borde borrat ett hål i botten men jag la i lite lecaculor iaf i botten så jag hoppas det funkar så. Vi var också inne på Weibulls på Sveavägen som har allt möjligt till altanen. Jag köpte självvattningssaker så växterna klarar sig själv när jag åker bort.

Vi var också inne på Skötselfria wexter där jag köpte ett par stora svarta krukor och några orkidéstänglar, de har ju halva priset på sådant! Jag har inte hunnit fixa med det, sätter snart in bilder! Blev en väldigt mysig och shoppinglyckad eftermiddag, tack Anna för trevligt sällskap:)

Mer inredning till altan

stol altan

Här kommer lite inspiration till altan: Kolla in den här fåtöljen(eller palace lounger som de på Furniture outlet kallar den)kan det vara något för altanen? Ser lite spacig ut men lite snygg på sitt sätt.. Jag har de senaste dagarna varit på jakt efter möbler till min altan.  Jag räknar här upp de bästa affärerna på nätet för att hitta utemöbler! De mest prisvärda hittar du på Jysk, Rusta och Ikea, de har faktiskt en hel del snygga saker till superbra priser!

Det finns många mindre kända företag som har lite mer speciella utemöbler men priserna är mycket mycket högre. Om du har en balkong som du kanske sitter på en del under sommaren  vill du kanske inte investera i så dyr inredning. Har du ett uterum som du kan använda under en större del av året kanske du satsar på roligare möbler.

Nedan paviljong från Bauhaus, Swing chair Bauhaus, Bord petra Mio.

festtältutemöbelbalkongbord

 

 

 

 

 

 

 

 

På Balkongshoppen hittar du mycket inredning till din balkong, dock är priserna ibland lite höga. ILVA har rolig inredning till varierande priser.

Läs mer om inredning av altan

Blommor på balkongen, Färger trädgård, Växter, Inredningsbloggar

På sidan utemobler.eu hittar du lite information om hur du lätt hittar utemöbler till din altan!

4 kommentarer

  1. mycket fin altan, kan hända att det blir en öl eller två där i sommar haha

  2. Superfint! Funderar själv på att köpa sådana stolar. Bordet är magiskt fint. Skulle du haft någon klätterväxt slingrande runt räcket eller liknande så skulle jag gärna sitta där i sommar med dig och sippa på ngt gott utan att få svindel 😉

    • Karro

      28 juni, 2012 at 11:17

      Hallå, ja visst är de snygga, köpte faktiskt en extra stol till på Åhlens city idag, sen på hemvägen såg jag att de hade en sådan stol på Åhlens där jag bor så det hade ju varit smidigt om jag sett det innan..:/ Jag ska sätta upp nåt där så du vågar komma förbi igen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *