Rustik/Söt Inredning

inredning brocante

Bild från Brocante Home

Den nya inredningsstilen brocante chic (brocante betyder loppmarknad) blandar rustik inredning med sött:  Möbler i metall och trä med väderbiten patina blandas med ljusa pasteller och snittblommor.

Jag gillar stilen fast jag vill inte inreda för gulligt, då drar jag mer mot en blandning av rustikt tillsammans med sammetskuddar och mer dramatiska och stora inredningsdetaljer än puttinuttigt: Typ stora sidengardiner i starka färger, enorma silverljusstakar osv. Jag vill heller inte har för mycket antik inredning, det är då risk att stilen blir för ”smutsig” och tantig.

Hos Allt i hemmet kan du läsa mer om inredningsstilen.Bilder nedan från Allt i hemmet och Indiska.

Bilder inredning brocante chic

Mer rustik och lantlig inredning:

Hemma hos mig: Matrum, Lantlig inredning

Inredningsstilen med rustikt blandat med lite mer personligt och romatiskt passar extra bra på våren tycker jag, vad tycker du?